icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Locaties Moeder en Kind huizen

Locaties Moeder en Kind huizen

Zoek je hulp bij het verzorgen en opvoeden van je kindje of ben je zwanger en heb je vragen over de zwangerschap en straks jouw leven met een baby? Als aanstaande of jonge moeder kun je dan terecht bij een Moeder & kind huis van MartiniZorg. Daar bieden wij begeleiding en opvoedondersteuning aan moeders en hun kinderen.

 Het moeder-kind huis is een tijdelijke verblijfslocatie voor een (aanstaande) moeder en kind. We beschikken over twee locaties: een grote locatie in Groningen-stad voor maximaal 18 moeders en hun kinderen, en een kleinschaligere locatie in een dorp in Noordoost-Groningen. Vanwege privacy redenen worden de adressen van onze moeder&kind huizen niet gecommuniceerd op onze website.

Je woont samen met andere moeders en hun kind(eren). Je krijgt een eigen ingerichte studio met badkamer en toilet. De studio is geschikt voor 1 ouder met maximaal 2 kinderen. Je kunt daarnaast gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer, keuken en de tuin. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar voor jou en jouw kindje.

De zorg is gericht op het begeleiden en ondersteunen van jou als (aanstaande) moeder waarbij de opvoeding en verzorging van je kind centraal staat. Er kan aandacht besteed worden aan andere leefgebieden wanneer dit invloed heeft op de opvoeding (bijvoorbeeld financiën, huishouding en geestelijke gezondheid).

Het doel van de begeleiding is er op gericht om samen met jou te werken aan je opvoedvaardigheden, zodat jij uiteindelijk zelfstandig voor je kind(eren) kunt zorgen. Je kunt na zes maanden uitstromen naar een zelfstandige woning (met eventuele ambulante hulp) of een andere vorm van begeleid wonen. Op deze manier kan er snel een volgende stap in het leven van jou en je kinderen gezet worden.

Zijn er nog vragen? Mail dan gerust naar info@martinizorg.nl of bel naar: 050 – 760 0098. Wij beantwoorden graag je vragen!

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Merelstraat 100
9713 VX Groningen

Heeft u zorg en/of begeleiding nodig?

Bel 050 - 760 0098