icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Locaties

Woonlocatie Beerta

In Beerta biedt MartiniZorg begeleiding aan jong volwassenen met een verstandelijke/psychische en/of verslavingsproblematiek.

Lees meer

Woonlocatie Moeder en kind Groningen

Deze woonlocatie bevindt zich in het zuiden van de stad Groningen. MartiniZorg biedt hier huisvesting en begeleiding aan maximaal zeventien moeders en hun kinderen.

Lees meer

Woonlocatie Moeder & kind huis Noordoost-Groningen

Deze woonlocatie bevind zich in een dorp in Noordoost-Groningen. MartiniZorg biedt hier huisvesting en begeleiding aan moeders en hun kinderen.

Lees meer

Woonlocatie Groningen Hoogkerk

Deze woonlocatie bevindt zich ten westen van de stad Groningen, in het dorp Hoogkerk. MartiniZorg biedt hier begeleiding aan 55-plussers met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychische beperking.

Lees meer

Woonlocatie Groningen Oosterparkheem

Deze beschermd wonen locatie is gelegen in de Groningse volkswijk Oosterpark. MartiniZorg biedt hier 24-uurs zorg en begeleiding aan 55-plussers met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychische beperking.

Lees meer

Woonlocatie Sellingen

De woonlocatie Sellingen is landelijk gelegen en biedt plaats voor maximaal 7 cliënten. De cliënten ontvangen coaching (begeleiding en ondersteuning), afgestemd op hun reeds aanwezige zelfstandigheid.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Merelstraat 100
9713 VX Groningen

Heeft u zorg en/of begeleiding nodig?

Bel 050 - 760 0098