icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Vacatures

Op deze pagina staan de actuele vacatures van MartiniZorg. Heb je interesse? Je kunt direct online solliciteren op de vacature van je keuze.

NB. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Coördinerend Verpleegkundige

De functie Coördinerend Verpleegkundige bij MartiniZorg is de spilfiguur binnen het team van verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders.

Lees meer

Helpende

Je assisteert en ondersteunt je collega’s in jouw team (verzorgenden en verpleegkundigen) bij de verzorging van onze cliënten.

Lees meer

Woonbegeleider

Als woonbegeleider ben jij de stabiele factor die onze cliënten een vertrouwde en veilige basis biedt. Je kunt goed netwerken en bouwt makkelijk een band op.

Lees meer

Ambulante Jeugd(zorg)werkers

Als jeugdzorgwerker zet je je met hart en ziel in voor kinderen die het moeilijk hebben.

Lees meer

Huishoudelijk Verzorgenden diverse regio’s Groningen

Wij zijn doorlopend op zoek naar Huishoudelijk Verzorgenden Regio’s: Westerkwartier, Noorderveld, Noord en Midden Drenthe, Het Hogeland, Eemsdelta, Groningen Oost en Groningen Stad.

Lees meer

Medewerkers voor de avond en slaapdiensten

Medewerkers voor de avond en slaapdiensten van ons Moeder en Kind Huis Groningen (17:00 – 07:00 uur en 23.00 – 08:30 uur).

Lees meer

Stagiaires in de zorg

Ben jij op zoek naar een leerzame stage? Volg jij een MBO of HBO opleiding in de zorg? Ben je op zoek naar een stageplaats? Dan zijn wij  op zoek naar jou!

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Groningen
Merelstraat 100
9713 VX Groningen

Heeft u zorg en/of begeleiding nodig?

Bel 050 - 760 0098