icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Vacatures

Op deze pagina staan de actuele vacatures van MartiniZorg. Heb je interesse? Je kunt direct online solliciteren op de vacature van je keuze.

NB. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Huishoudelijk Verzorgenden diverse regio’s Groningen

Wij zijn doorlopend op zoek naar Huishoudelijk Verzorgenden Regio’s: Westerkwartier, Noorderveld, Noord en Midden Drenthe, Het Hogeland, Eemsdelta en Groningen Stad.

Lees meer

Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg (WMO 18+)

Als Persoonlijk Begeleider bij MartiniZorg ben jij de stabiele factor die onze cliënten een vertrouwde en veilige basis biedt.

Lees meer

Verzorgende IG voor 32 uur per week

Voor onze woonlocaties Hoogkerk en Oosterparkheem in de stad Groningen. Ben je Verpleegkundige (niveau 4) dan word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Lees meer

Coördinerend Verpleegkundige

De functie Coördinerend Verpleegkundige bij MartiniZorg is de spilfiguur binnen het team van verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders.

Lees meer

GZ Psycholoog Jeugd (minimaal 32 uur)

MartiniZorg is een instelling voor begeleid wonen en biedt daarnaast ook ambulante begeleiding. Binnen dit gebied verlenen we ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een psychische of verstandelijke beperking en/of cliënten met gedragsproblemen.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Merelstraat 100
9713 VX Groningen

Heeft u zorg en/of begeleiding nodig?

Bel 050 - 760 0098